'Voormalig FC Twente-trainer en oud-stagiair vechten om dezelfde baan'

11 augustus 2017 om 12:07 | Bron: De Telegraaf 'Voormalig FC Twente-trainer en oud-stagiair vechten om dezelfde baan'

Het Schotse Heart of Midlothian stelt mogelijk snel een trainer met een verleden bij FC Twente aan. Steve McClaren en Edgar Davids vechten namelijk om dezelfde baan bij de Schotse club, dat meldt De Telegraaf.

Davids, die in het verleden onder trainer Alfred Schreuder stage liep bij FC Twente, heeft gesolliciteerd naar de positie van hoofdtrainer bij Hearts. De oud-international van Oranje heeft niet veel ervaring als trainer. Davids was in het verleden werkzaam bij het Engelse Barnet, dat in de periode degradeerde uit de laagste profdivisie. Wel speelde de oud-middenvelder bij onder meer Ajax, AC Milan, Juventus, FC Barcelona, Internazionale en Tottenham Hotspur.

McClaren wordt al langer in verband gebracht met Heart of Midlothian. De oud-trainer van FC Twente, die in 2010 kampioen werd met de Tukkers, zit sinds zijn ontslag bij Derby County zonder club. Hij heeft aanzienlijk meer ervaring dan Davids, maar was lang niet overal succesvol. Hearts-eigenares Ann Budge en technisch directeur Craig Levein voeren de komende dagen gesprekken met de kandidaten.

Overzicht

Reacties (2)

 • Avatar
  Ik - 11 augustus 2017 om 12:36

  Ikzeg. Laten ze mij maar bellen. Kan ik een groot bedrag dat ik dan verdien aan ons fctwente doneren.

 • Avatar
  Jennifer - 11 augustus 2017 om 13:12
  Ik zegt:

  Ikzeg. Laten ze mij maar bellen. Kan ik een groot bedrag dat ik dan verdien aan ons fctwente doneren.

  Als U mij meeneemt als assistente, dan graag, dan doe ik hetzelfde :)

Nieuwe media