Keepersprobleem dreigt bij Feyenoord: ''Hij is een twijfelgeval voor zondag''

11 augustus 2017 om 14:05 | Bron: RTV Rijnmond Keepersprobleem dreigt bij Feyenoord: ''Hij is een twijfelgeval voor zondag''

Feyenoord kampt met een heus keepersprobleem. Na de langdurige blessure van Kenneth Vermeer, is ook Brad Jones niet honderd procent fit. De Australische doelman is een vraagteken voor het duel van komend weekend met FC Twente.

"Jones is minder goed hersteld dan verwacht. Is een twijfelgeval voor zondag. Als hij niet kan spelen keept Justin Bijlow", maakt RTV Rijnmond op uit de mond van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst.

Niet enkel op keepersgebied zijn er problemen voor Van Bronckhorst. Rechtsback Bart Nieuwkoop kampt met een terugslag in zijn hamstringblessure. "De komende weken is hij nog niet inzetbaar. Diks staat zondag weer rechtsback", aldus de 42-jarige oefenmeester. Ridgeciano Haps sloot vandaag wel weer aan bij Feyenoord en kan spelen.

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    Remco1981 - 11 augustus 2017 om 16:41

    Vrees dat het niet zoveel uitmaakt wie er keept. Al laat ik mij zondag graag verrassen.

  • Avatar
    terugnaardetop - 11 augustus 2017 om 17:30

    Ik hoop niet dat ze op het idee komen om zonder keeper te spelen en met een veldspeler extra. Als het zoals de laatste oefenpotjes gaat hebben ze niet echt een keeper nodig. Maar wie weet worden we compleet verrast zondag.

Nieuwe media