FC Twente 'wapent' zich tegen Feyenoord: ''Moeten van ons afbijten''

11 augustus 2017 om 16:40 | Bron: FC Twente FC Twente 'wapent' zich tegen Feyenoord: ''Moeten van ons afbijten''

FC Twente gaat zondagmiddag op bezoek bij Feyenoord. Op voorhand is het duel in De Kuip een zeer moeilijke opgave, maar trainer René Hake ziet voldoende kansen op een resultaat.

"We zullen zondag compact moeten staan en agressief moeten zijn", zegt de oefenmeester op de officiële website van FC Twente. "Dat betekent elkaar steunen en op een goede manier van ons afbijten. We zullen ons moeten wapenen tegen Feyenoord, in fases onder de druk uit moeten voetballen en de momenten die we krijgen pakken."

Hake kijkt uit naar het duel in De Kuip. "We hebben zin om weer voor het ‘echie’ te spelen. We krijgen direct een sterke tegenstander met landskampioen Feyenoord. In die zin sluit het aan op de voorbereiding, waarin we ook tegen sterke tegenstanders hebben gespeeld", aldus Hake, die weet dat FC Twente in de voorbereiding moeite had met scoren.

"Verdedigend stond het gedurende de voorbereiding steeds beter en uiteindelijk moet je ervoor zorgen dat we regelmatig tot kansen komen en goals gaan maken", geeft hij aan. "Dat heeft onze aandacht en daar werken we veel aan. We zullen naar een bepaald niveau moeten groeien met de veelal nieuwe jonge talentvolle spelers. Dat heeft tijd nodig, maar tegelijkertijd moeten we er zondag wel staan. Het gaat nu om de punten."

Overzicht

Reacties (5)

 • Avatar
  mike1995 - 11 augustus 2017 om 17:12

  gewoon met zijn allen door het vuur gaan niet kinderachtig in duels en laat feyenoord in eigen huis maar bibberen ga ervoor hoop dat we kuip stil krijgen en alleen onze supporters hor
  en was elk jaar ook zo

 • Avatar
  schalke04 - 11 augustus 2017 om 19:41

  Kutfeyenoord. Als het niet lukt, schop ze lens..

 • Avatar
  mike1995 - 11 augustus 2017 om 19:55
  zegt:

  mee eens

 • Avatar
  mike1995 - 11 augustus 2017 om 19:56
  schalke04 zegt:

  Kutfeyenoord. Als het niet lukt, schop ze lens..

  weer te drasties schalke

 • Avatar
  mike1995 - 11 augustus 2017 om 19:59
  zegt:

  supporters feyenoord zingen alleen als ze voor staan twente zingt altijd toppers zijn het

Nieuwe media