Thesker: ''Wie er gaat degraderen? Als FC Twente het maar niet is!''

11 augustus 2017 om 19:36 | Bron: Thesker: ''Wie er gaat degraderen? Als FC Twente het maar niet is!''

Het seizoen voor FC Twente begint zondagmiddag met het lastige uitduel met Feyenoord. De Tukkers willen verrassen, hetgeen ook geldt voor Stefan Thesker. Hij spreekt zijn verwachtingen over het komende seizoen uit. 

"Wie er bij FC Twente gaat verrassen? Ik hoop dat wij dat over meerdere spelers kunnen verdelen", aldus Thesker tegenover TC/Tubantia. "Ik hoop dat onze voorhoede voor verrassingen zorgt. Of ik denk dat ik voor een verrassing kan zorgen? Ik wil eigenlijk niet voor verrassingen zorgen, ik wil gewoon stabiel zijn." 

Thesker kreeg ook de vraag wie hij na dit seizoen niet meer terugverwacht bij FC Twente. "Bij ons is dat echt nog onduidelijk, daar kan ik nog niks over zeggen. Wie ik denk dat er gaat degraderen? Als wij het maar niet zijn, vind ik alles prima. Ik denk dat de nieuwkomers (VVV-Venlo en NAC Breda) het lastig gaan krijgen."  

Overzicht

Reacties (4)

 • Avatar
  jjdewilde - 11 augustus 2017 om 21:08
  zegt:

  Toch heb ik dan liever zo als vorig jaar. Rustig en veilig uit laten rollen. Maar dan wel met meer disicpline uitspelen voor het entertainen van je eigen fans.

 • Avatar
  Ruiz2010 - 11 augustus 2017 om 21:27

  Suptop gewoon

 • Avatar
  EvB64 - 11 augustus 2017 om 21:58
  zegt:

  Lol 😂😂😂😂😂

 • Avatar
  Pol! - 12 augustus 2017 om 05:44
  zegt:

  Ik stel voor dat we Dessers, Elia, Davy Propper en Lozano halen.

Nieuwe media