''FC Twente heeft het zwaar gehad, maar ik vind het nog steeds een supermooie club''

12 augustus 2017 om 11:33 | Bron: FC Twente TV ''FC Twente heeft het zwaar gehad, maar ik vind het nog steeds een supermooie club''

Danny Holla gaat met zijn nieuwe club FC Twente beginnen aan het nieuwe seizoen in de eredivisie. Met FC Twente TV sprak hij over zijn overgang van PEC naar Enschede, en  maakte hij duidelijk wat zijn rol gaat zijn in de ploeg.

De transfer naar FC Twente was volgens de middenvelder snel rond. Hij lette daarbij op verschillende zaken: “Past de club bij mij, hoe ziet het plaatje eruit, hoe zien ze mij als speler. Daar hebben we gesprekken over gehad, en het voelde goed. Dan ga ik er ook voor, dus heeft het niet lang geduurd.”

Holla kon bij zwolle blijven en er was ook ADO Den Haag was geïnteresseerd. “Aan de ene kant wilde ik misschien ook wel weer naar het buitenland, maar dan moet je toch heel lang wachten. En ik vind Twente ook nog steeds een mooie club. Ik had zoiets van, als het goed voelt, waarom zou ik dan moeten wachten?”, verklaart hij zijn keuze.

Holla geeft aan FC Twente ‘nog steeds’ een goede ploeg te vinden. “Iedereen weet natuurlijk dat de club het heel zwaar heeft gehad. Dat is gewoon zo, maar ik vind het nog steeds een supermooie club. Hopelijk kunnen we nu weer bouwen aan iets moois. Als uitploeg merk je wel in welke stadions de sfeer goed is, en ik moet zeggen, toen ik hier speelde voelde je gewoon dat de sfeer hier goed is.”

Overzicht

Reacties (2)

 • Avatar
  Remco1981 - 12 augustus 2017 om 11:52

  Wat dat betreft.... goed dat we weer gaan beginnen morgen. Zonder verwachtingen heb ik er wel zin aan.

 • Avatar
  Ik - 12 augustus 2017 om 12:56
  Remco1981 zegt:

  Wat dat betreft.... goed dat we weer gaan beginnen morgen. Zonder verwachtingen heb ik er wel zin aan.

  Ikzeg. Hallo remco. Ik ook . Mooi hoor weetje het is een mooie start .en hopelijk krijgt het een goede afloop.

Nieuwe media