Van Halst: ''Dat heeft niemand van de club me gevraagd''

18 september 2017 om 10:56 | Bron: Van Halst: ''Dat heeft niemand van de club me gevraagd''

FC Twente won zondagmiddag in eigen huis met 4-0 van FC Utrecht en die zege zorgt ook voor de nodige opluchting bij Jan van Halst. De bestuurder, die de afgelopen weken hevig werd bekritiseerd, is verantwoordelijk voor de komst van maar liefst 13(!) nieuwe spelers. 

"En die hebben echt wel kwaliteit", reageert hij in gesprek met de Volkskrant. "Maar je zit in de categorie dat ze een kras hebben. De een wat dieper dan de ander. Daar moet eerst wat weefsel omheen voordat ze echt van waarde zijn", aldus Van Halst, die onlangs besloot om te stoppen met het analyseren van wedstrijden bij Ziggo Sport. 

"Dat heeft niemand van de club me gevraagd. Ik vind dat nu alle aandacht naar Twente moet", vervolgt hij. "Analyseren is makkelijker en het is de vraag of je zomaar kunt terugkeren. Maar ik had eeuwig spijt gehad als ik niet weer bij Twente was ingestapt", beseft Van Halst, die vorige week met de club uit Enschede in De Lutte was voor een soort mini-trainingskamp. "Ik denk niet dat zo'n uitstapje de hoofdoorzaak is van onze overwinning. Maar het is goed om soms even weg te gaan, om ook 's avonds bij elkaar te zitten." 

Overzicht

Reacties (2)

 • Avatar
  Conti - 18 september 2017 om 12:14

  Jan, doe je werk bij en binnen FC Twente en geef niet overal op alle vragen antwoord.

 • Avatar
  Ik - 18 september 2017 om 14:23
  Conti zegt:

  Jan, doe je werk bij en binnen FC Twente en geef niet overal op alle vragen antwoord.

  Ikzeg. Zo is het maar net conti.

Nieuwe media