FC Twente maatje te groot: ''Probeerden er een goede wedstrijd van te maken''

21 september 2017 om 07:07 | Bron: Leeuwarder Courant FC Twente maatje te groot: ''Probeerden er een goede wedstrijd van te maken''

FC Twente won woensdagavond met 1-3 van ONS Sneek en plaatste zich dus eenvoudig voor de volgende ronde van de KNVB Beker. Toch was er ook voor de thuisploeg uit de Derde Divisie iets te juichen, want Curty Gonzales schoot op prachtige wijze de eretreffer in de winkelhaak.

"Ik raakte 'm wel goed ja", zei de 27-jarige Gonzales na afloop in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Ik dacht eerst dat Ale de bal wat te ver voor mij uit speelde, maar ik schoot dat ding er wel lekker in."

ONS Sneek wilde het FC Twente lastig maken, maar had al snel door dat een stunt er niet in zat. "Als ze na een kwartier al op 0-1 komen, denk je wel even 'oh, het moet geen 0-5 worden', maar dat viel mee. Ze zaten ook niet echt lekker in de wedstrijd. Wij probeerden er een goede wedstrijd van te maken. Dit geeft wel vertrouwen voor de competitie. We stralen nu meer uit dat we een team zijn en dat is winst. Dat nemen we mee en daar willen we verder op bouwen."

Foto: Sportfoto-oost

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media