Trainer ONS baalt: ''Verdienen het om met applaus van het veld te stappen''

21 september 2017 om 10:35 | Bron: Leeuwarder Courant Trainer ONS baalt: ''Verdienen het om met applaus van het veld te stappen''

ONS Sneek kon woensdagavond niet stunten in de eerste ronde van het bekertoernooi. FC Twente was met 1-3 te sterk voor de amateurclub uit Friesland.

Trainer Chris de Wagt vond dat zijn ploeg zich kranig had verweerd tegen de Eredivisionist. Hij baalde dan ook van de ONS-supporters die hun ploeg na afloop niet het gewenste applaus gaven.

"Het was een goede prestatie van ons en dan verdienen de spelers dat ze met applaus van het veld stappen", reageert de oefenmeester in de Leeuwarder Courant. "Na het fluitsignaal was dat er wel, maar niet toen we van het veld stapten. Dat zou ik terecht vinden, ook al winnen we niet. Maar ik ben wel trots op wat we hebben laten zien. De start van de competitie was lastig, maar hier kunnen we mee verder."

Foto: Sportfoto-oost

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    fctwente2010. - 21 september 2017 om 11:10

    Vanavond op Veronica rond 23:00 is de loting voor de volgende ronde, daarvoor zijn er nog samenvattingen te zien van de 1e ronde.

  • Avatar
    tukkerpride1970 - 21 september 2017 om 13:13

    Misschien konden ze het niet goed zien met de sfeerverlichting?

Nieuwe media