''Het was echt heel matig, een wedstrijd om snel te vergeten''

24 september 2017 om 20:32 | Bron: VI Radio ''Het was echt heel matig, een wedstrijd om snel te vergeten''

FC Twente heeft zondag niet weten te winnen van FC Groningen. De Tukkers verloren in het Noordlease Stadion met 1-0. De wedstrijd was volgens Stef de Bont niet om aan te zien.

"Dit was misschien wel de slechtste wedstrijd die ik gezien heb in de zeven jaar die ik nu voor Voetbal International werk", begint De Bont bij VI Radio. "De lamme tegen de blinde en de lamme won met 1-0."

"In het stadion was euforie, FC Groningen is blij met de overwinning. Maar ze hebben het publiek niet vermaakt en gebonden. Uiteindelijk wonnen ze wel verdiend", vervolgt De Bont. "Of beide ploegen hadden nul punten verdiend, het was echt heel matig. Het had ook zo andersom kunnen zijn. Een wedstrijd om snel te vergeten."

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  tukkerpride1970 - 24 september 2017 om 21:19

  Nooit eerder eredivisie voetbal gekeken?

  Zie regelmatig dit niveau voorbij komen!

 • Avatar
  Enschede7 - 25 september 2017 om 00:50

  Stef wie?

 • Avatar
  Ik - 25 september 2017 om 08:47

  Ikzeg. Helaas is het niet anders. Op dit moment. Het doet pijn als support. En helemaal voor de mee ge rijsde support, die hoorde ik weer als vanouds elke uit wedstrijd weer. Dit doet mij goed om te horen. Ook al was het voetbal van beide kanten zeer matig. Op naar vrijdag. Dan staan wij er allemaal als een blok achter. Kom op fc.Twente.

Nieuwe media