Complimenten voor Vuckic: ''Die heeft mij echt positief verrast''

02 oktober 2017 om 22:00 | Bron: RTV Oost Complimenten voor Vuckic: ''Die heeft mij echt positief verrast''

FC Twente won vrijdagavond in de Grolsch Veste met 2-1 van Heracles Almelo en Haris Vuckic liet een uitstekende indruk achter. Tijmen van Wissing was onder de indruk van de middenvelder. 

"Die vond ik echt een openbaring", vertelt hij bij RTV Oost. "Hij was natuurlijk een groot talent, AC Milan heeft dat op 18-jarige leeftijd al herkend en Newcastle United heeft hem uiteindelijk naar Engeland geweest. Hij heeft de laatste twee seizoenen eindelijk een keer pijnvrij kunnen spelen", weet Van Wissing. 

"Ik vind hem wel net iets te traag om echt 'box-to-box' te gaan spelen in de top, maar bij die eerste goal zag je wel zijn klasse", blikt hij terug. "Hij is sterk, blijft rustig en er zit een goede kop op. Hij heeft een goeie mentaliteit, maar het is wel pas de eerste wedstrijd dat hij het liet zien. Ik was vrijdag echt positief verrast", aldus Van Wissing, die ook Boere zag spelen. "Hij was vrijdag ook aan het sleuren en ik had niet verwacht dat Boere ook zo sterk was."  

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  bigtukker - 2 oktober 2017 om 23:11

  "en Newcastle United heeft hem uiteindelijk naar Engeland geweest"

  Dafuq

 • Avatar
  tukkerpride1970 - 3 oktober 2017 om 00:16

  Niet helemaal mee eens tegen Utrecht speelde hij ook redelijk sterk en in Groningen vond ik hem ook een van de betere hij is lichamelijk erg sterk.

 • Avatar
  Gorro - 3 oktober 2017 om 01:32

  Vuckic speelde idd met 200% inzet. Precies wat we graag willen zien. Anderzijds pakt hij dit seizoen ook zeker nog een keertje rood. Hij vloog er bij vlagen als een bezetene in... Dat zal hij soms ook iets moeten doseren. Want doe zoiets een paar keer kort achter elkaar en we spelen de rest vd pot met 10 man.

Nieuwe media