Vraagtekens bij komst Vučkić: ''Hij werd zelfs op de training uitgelachen''

03 oktober 2017 om 08:43 | Bron: TwenteSport Vraagtekens bij komst Vučkić: ''Hij werd zelfs op de training uitgelachen''

Haris Vučkić drukte tegen Heracles zijn nadrukkelijk zijn stempel op de wedstrijd. De technisch begaafde middenvelder was vrijdagavond één van de betere spelers op het veld.

"Op basis van de periode na de rust zou je de nummer 10 van de FC een heel klein zesje toekennen", steekt journalist Gijs Eijsink van wal namens TwenteSport. In de eerste 45 minuten maakte de 25-jarige Sloveen echter veel indruk. "Voor de eerste helft verdiende hij een dikke acht. Hij organiseerde het openingsdoelpunt, was betrokken bij andere doelrijpe kansen en deed nog veel meer goeds op het veld van de Veste en dat verbaasde me."

Eijsink had vooraf zo zijn twijfels. "Ik sprak een plaatsgenoot van mij van een jaar of 25 die stage had gelopen bij Bradford City voor een studie sportmanagement. Bij deze club uit de League One voetbalde Vučkić die was verhuurd door Newcastle United. Na een paar mislukte optredens als basisspeler, mocht hij nog af en toe invallen of kreeg hij een plekje op de tribune."

Dat was echter niet eens het ergste volgens de Hengelose student. "‘Hij werd op de training zelfs uitgelachen’, vertelde de jongeman mij. ‘Ikzelf vond hem niet slecht, maar hij was lui. Hard werken, dat is de mentaliteit daar. Vučkić moest het van zijn techniek hebben", vervolgt Eijsink. In Enschede hoopt men dat Vučkić weer opbloeit. "Ik denk – op basis van één goede helft – dat het erin zit", aldus Eijsink.  

Foto: Sportfoto-Oost

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media