''De ene week moet René Hake weg, als hij wint mag hij weer blijven''

03 oktober 2017 om 21:23 | Bron: Voetbal Inside ''De ene week moet René Hake weg, als hij wint mag hij weer blijven''

FC Twente-trainer René Hake heeft weer wat lucht na de overwinning op Heracles Almelo. Door de zege staan de Tukkers inmiddels boven de degradatiestreep. Hans Kraay junior vindt dat trainers in de Eredivisie wel heel snel onder vuur komen te liggen.

"De ene week moet René Hake weg, als hij wint mag hij weer blijven", zegt Kraay bij Voetbal Inside. "Twee weken geleden was het geduld van iedereen op en kon Cocu er niets van. Hij wint met 1-7 bij FC Utrecht en is een tactisch genie. Ajax speelde helemaal niet goed en als ze toevallig met 2-1 verliezen dan kan Marcel Keizer de bus niet uit in Amsterdam. Ik weet het allemaal niet meer... We zijn allemaal een beetje door de ratten besnuffeld. Je kunt tegenwoordig geen twee wedstrijden meer verliezen als trainer."

Johan Derksen is het niet eens met Kraay. "We zijn niet door de ratten besnuffeld, maar het is een momentopname", geeft hij aan. "Er was echt crisis bij Ajax. Bij PSV hadden ze het ook benauwd. Feyenoord maakte zich zorgen. Dan winnen ze een potje en kunnen ze weer ademhalen. Dat is het leuke aan die hele voetbalverslaggeving. Maar ik vind nog steeds niet dat Phillip Cocu spelers beter laat functioneren. Hij wint bij FC Utrecht, omdat Utrecht een offday heeft. Hij weet van Willem II, omdat Willem II verdedigend helemaal niets voorstelt", aldus Derksen.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media