Hake ziet spelers groeien: ''Hij kan dan van toegevoegde waarde zijn''

03 oktober 2017 om 15:03 | Bron: Voetbal International Hake ziet spelers groeien: ''Hij kan dan van toegevoegde waarde zijn''

FC Twente won afgelopen vrijdag de Twentse derby van Heracles Almelo. De Tukkers stegen daardoor naar de vijftiende plek. Trainer René Hake ziet zijn elftal groeien.

"De spelers zijn in hun gedrag in het veld een stuk agressiever dan in de eerste weken van het seizoen en daardoor neemt ook de kwaliteit van ons veldspel toe", zegt Hake tegenover Voetbal International. "We krijgen beter druk op de bal, kunnen vaker diep gaan zonder bal en komen van daaruit ook vaker in het strafschopgebied van de tegenstander."

De spelers van FC Twente worden steeds fitter, waardoor het niveau toeneemt. "Haris Vuckic is fysiek sterker aan het worden en liet met een prima wedstrijd tegen Heracles zien dat hij dan van toegevoegde waarde kan zijn", meent Hake. "Oussama Assaidi maakt daarin eveneens duidelijke stappen. Luciano Slagveer heeft nu ook een paar volledige wedstrijden achter elkaar gespeeld en zie je groeien."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media