Bierprijzen bij clubs in Eredivisie: FC Twente schenkt goedkoop bier

03 oktober 2017 om 20:29 | Bron: Kortingscode.nl Bierprijzen bij clubs in Eredivisie: FC Twente schenkt goedkoop bier

Voor veel voetballiefhebbers gaat een avondje FC Twente gepaard met de nodige biertjes. Bij de club uit Enschede is het relatief goedkoop om een 'goudgele rakker' te nuttigen. Alleen bij Heracles Almelo en Feyenoord betaal je minder voor een biertje. Ze schenken in De Kuip echter wel light bier.

Bij FC Twente kost een klein biertje (0,25 liter) net als vorig seizoen 2,25 euro. Voor een halve liter bier betaal je 4,50 euro. Het goedkoopste biertje is bij FC Groningen te verkrijgen. Een klein biertje kost in het Noordlease Stadion 2 euro, maar je krijgt dan 'slechts' 0,2 liter.

Besparingsplatform Kortingscode.nl onderzocht alle bierprijzen. De duurste biertjes vind je bij PSV, FC Utrecht, NAC en PEC Zwolle, een halve liter bier kost je daar 5 euro. VVV-Venlo heeft de prijzen procentueel het meest verhoogd met 12,75%. Als je elke wedstrijd een liter bier zou drinken ben je in Venlo dan ook het duurst uit (gemiddeld € 191,25). Bij Heracles betaal je gemiddeld het minst voor een seizoen lang liters bier drinken, namelijk € 142,80. Bij FC Twente ligt dat bedrag op 153 euro.

*Afwijkend formaat van 0,25cl of 0,5cl
Berekening voor een seizoen: Gemiddelde bierprijs per liter * 17 wedstrijden.

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Flevotukker - 3 oktober 2017 om 20:56

    Proost!!!

Nieuwe media