''Als dit zich voortzet, komt FC Twente nog verrassend in het linkerrijtje''

05 oktober 2017 om 17:08 | Bron: Twente Insite ''Als dit zich voortzet, komt FC Twente nog verrassend in het linkerrijtje''

FC Twente won vorige week de derby van Heracles Almelo en klom daardoor naar de vijftiende plek in de Eredivisie. Volgens Wim Snellenberg zit er voldoende potentie in het huidige FC Twente.

"Je ziet nu al dat het elfta op een aantal plaatsen beter gaat draaien", zegt de oud-fysiotherapeut van FC Twente. "Ik vind dat Jensen zijn vorm langzaam weer terug krijgt. En wat te denken van de acties van Oussama Assaidi,d ie tegen Heracles Tim Breukers keer op keer volledig zoek speelde? Tom Boere gaat zich ook meer aanpassen aan het niveau in de Eredivisie en ook onze keeper (Brondeel, red.) ontwikkelt zich goed. Bij Tighadouini zie je eveneens progressie."

Snellenberg vindt dat ook dat FC Twente-trainer René Hake de juiste man op de juiste plek is. "Die progressie is het werk van René Hake. Als dit zich zo voortzet dan komt FC Twente nog verrassend in het linkerrijtje en kunnen de hondstrouwe fans zich gaan vermaken met attractief voetbal zonder in de degradatiegevaar te komen", besluit hij in gesprek met Twente Insite.

Overzicht

Reacties (7)

 • Avatar
  opblaaskrokodil - 5 oktober 2017 om 19:44

  nou nou zo kan die wel weer. Tweede helft was gewoon ruk.

 • Avatar
  LPGU - 5 oktober 2017 om 20:26

  Laten we ons eerst maar eens richten op punten pakken en ons veilig spelen ipv na 6 punten uit 7 wedstrijden (en een negatief doelsaldo) te lopen bloazn. Dan zien we daarna wel weer verder. Als Hake en de selectie dat lukt, verdienen ze alle lof en die krijgen ze dan vanzelfsprekend! Het linkerrijtje en attractief voetbal vind ik dit seizoen vooralsnog allesbehalve belangrijk.

 • Avatar
  Ket wiezel - 5 oktober 2017 om 20:57

  Weer verliezen van een derde Bundesligaclub. Zijn de heren alweer tevreden?

 • Avatar
  sjonny - 5 oktober 2017 om 21:03

  Team kan alleen maar sterker worden, mits er geen blessures vallen, spoeling is dun. Prima aankopen, hopen dat de kransjes niet te diep zitten bij sommige spelers🤙🏼

 • Avatar
  twente199 - 5 oktober 2017 om 23:07

  als heb je niks aan. We gaan het zien, de basis is prima. Echter hebben vuckic en assaidi bewezen blessuregevoelig te zijn en dat met een dunne bank. Komt nog eens bij dat thesker trajkovski holla kaartenpakkers zijn, gelukkig dat thesker en trajkovski nu beide op de bank zitten trouwens.

 • Avatar
  KevinTwente - 6 oktober 2017 om 17:05

  "elfta"
  "[..],d ie" i.p.v. "[..], die"
  "Schnellenberg vindt dat ook dat" i.p.v. "Schnellenberg vindt ook dat"
  "In de degradatiegevaar" i.p.v. "in degradatiegevaar"

  Ik ben helemaal niet iemand die veel op taalgebruik let of mensen verbetert, maar dit komt hier zo vaak voor en leest gewoon niet lekker.

 • Avatar
  Plopzak - 6 oktober 2017 om 17:57

  Willem!!! Speelt nog steeds wedstrijdjes met zijn 76, held!

Nieuwe media