FC Twente nipt onderuit: ''Te korte terugspeelbal van Van der Lely''

06 oktober 2017 om 09:17 | Bron: FC Twente nipt onderuit: ''Te korte terugspeelbal van Van der Lely''

FC Twente verloor donderdagmiddag in een vriendschappelijke wedstrijd met 0-1 van Preußen Münster, de huidige nummer twaalf van de Derde Bundesliga. Het oefenduel werd achter gesloten deuren gespeeld, maar Leon ten Voorde was wél aanwezig om een kijkje te nemen. 

Hij zag onder meer dat Christian Cuevas in de basis begon bij de ploeg van trainer Rene Hake. "Cuevas speelde in het lege stadion een weinig indrukwekkende wedstrijd, al was hij in de slotminuut nog wel dicht bij de gelijkmaker", blikt hij terug. "Ondanks het zwakke spel had Twente tegen de matige opponent 90 minuten een veldoverwicht, maar kansen leverde het vele balbezit nauwelijks op", aldus Ten Voorde.

"De beste kans was voor Adnane Tighadouini, die in de eerste helft na een goede individuele actie de paal raakte", vervolgt de verslaggever. "Tighadouini hield als een van de weinige spelers een goed gevoel aan het duel over, want de huurling van Malaga hield het 90 minuten vol. De enige treffer van de stormachtige middag viel voor rust na een te korte terugspeelbal van Jeroen van der Lely", besluit Ten Voorde. 

Opstelling FC Twente: Brondeel; Van der Lely, Bijen (46' Hooiveld), Thesker, Cuevas; Liendl (73' Van der Heyden), Holla (73' Laukart), Tighadouini; Slagveer (73' Grootenhuis), Boere (73' George) en Assaidi (63' Trajkovski).

Overzicht

Reacties (6)

 • Avatar
  robaar26 - 6 oktober 2017 om 11:15
  zegt:

  Thesker had nog een grandioze inspeel bal op een aanvaller van Munster

 • Avatar
  Ruiz1112 - 6 oktober 2017 om 11:22

  Och ja kun je verwachten van die jongen !!

 • Avatar
  erwin - 6 oktober 2017 om 11:29

  Van de lely moet eruit.niet goed genoeg

 • Avatar
  twentefanhenk - 6 oktober 2017 om 13:03

  Weet niet wat er met v/d Lely aan de hand is,maar hij is niet zo als verleden seizoen

 • Avatar
  Scorpio69 - 6 oktober 2017 om 13:58

  Van der Lely wou ermee stoppen. Heeft heel veel zelfkennis.
  Heeft zich door anderen laten overhalen om te blijven voetballen.

 • Avatar
  Scorpio69 - 6 oktober 2017 om 17:40
  zegt:

  Het is hem gegunt maar volgens mij kun jij niet begrijpend lezen. Hij wou zelf stoppen. Ik zeg niet dat die moet stoppen. Gezien zijn zelfkennis (wat knap is) had die gelijk gezien zijn vele foutjes tijdens het verdedigen. Jij bekijkt het van individueel kant. Ik denk dat het voor het team niet goed is als er teveel foutjes worden gemaakt. Ik gun iedereen dat ze meer verdienen dan mij maar wat dit er mee te maken heeft snap ik niet helemaal.

Nieuwe media