Tapia maakt indruk tegen Messi: ''Hij was echt een openbaring''

06 oktober 2017 om 11:59 | Bron: Tapia maakt indruk tegen Messi: ''Hij was echt een openbaring''

Argentinie speelde donderdagnacht in eigen huis met 0-0 gelijk tegen het Peru van Renato Tapia. De middenvelder, die ook als verdediger uit de voeten kan, speelde een geweldige wedstrijd.

"Als je Renato Tapia niet zou kennen van Feyenoord, dan zou je als Premier League-manager zeggen: die jongen moeten we hebben, dat is echt een geweldige verdedigende middenvelder. Ik vond Tapia echt grandioos spelen", vertelt Suleyman Özturk tegenover VI Radio. "Hij stond op het veld om Messi in de gaten te houden en dat deed-ie heel goed", blikt de verslaggever terug.

"Tien minuten voor tijd werd hij gewisseld omdat hij zich kapot gelopen had, maar Tapia was echt een openbaring als international van Peru. Hij was een van de beste spelers in La Bombanera en dat is toch wel mooi", aldus Özturk, die genoot van een geweldig wedstrijd. "Het was hard, soms keihard. Ik heb tackles gezien waar je in de Eredivisie altijd rood voor krijgt, maar 'hier' is het gewoon doorspelen."

Overzicht

Reacties (2)

 • Avatar
  twentefanhenk - 6 oktober 2017 om 13:05
  zegt:

  Door dezelfde verslaggever?

 • Avatar
  fct-kevin-btlo - 6 oktober 2017 om 13:06
  zegt:

  Klopt, maar hier stond hij op zijn positie. Hij kan goed verdedigen, maar niet als laatste man / voorstopper. Ver. middenvelder is waar hij het beste presteert.

Nieuwe media