Bjelland baalt: ''Ik zou alleen willen dat ik wat meer speeltijd had''

06 oktober 2017 om 20:01 | Bron: Bjelland baalt: ''Ik zou alleen willen dat ik wat meer speeltijd had''

Andreas Bjelland vertrok in de zomer van 2015 van FC Twente naar Brentford, maar de transfer van de 29-jarige verdediger heeft vooralsnog niet echt goed uitgepakt. De Deens international heeft echter geen spijt van zijn overstap naar de Engelse club. 

"Ik voelde me aangetrokken tot Brentford omdat de club wat nieuws wilde en zou gaan spelen vanuit een nieuw spelsysteem", vertelt de routinier in gesprek met BT Sport. "Natuurlijk droomde ik van meer omdat er uitgelegd werd dat we in de Premier League zouden gaan spelen. Het is nog steeds een droom, maar in realiteit moeten we ons al gelukkig prijzen met de play-offs", beseft Bjelland, die op sportief gebied op betere tijden had gehoopt. 

"Het is zeer wisselvallig", erkent hij. "Het eerste jaar was heel slecht omdat ik geblesseerd raakte en vreesde dat ik nooit meer op niveau terug zou komen. Vorig seizoen gebruikte om terug te komen en speelde ik soms op linksback of andere posities die mij niet gebruikkelijk zijn. De start van dit seizoen was voor mij persoonlijk geweldig, maar we verloren de eerste twee wedstijden. Daarna besloot de coach om het roer om te gooien en hij wisselde op zes posities. Dus het is eeen beetje heen en weer geweest, alleen zou ik willen dat ik wat meer speeltijd had", baalt Bjelland. 

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    remcoroelofs - 6 oktober 2017 om 21:12

    Kom maar terug😏

  • Avatar
    -Enschede - 6 oktober 2017 om 21:44

    Met alle respect, maar als Bjelland iets langer bij ons was gebleven had hij wel een betere club kunnen krijgen.

Nieuwe media