''We hebben voor elke meter gestreden, een goede teamprestatie''

09 oktober 2017 om 09:43 | Bron: FC Twente ''We hebben voor elke meter gestreden, een goede teamprestatie''

Jong FC Twente boekte zaterdagmiddag een belangrijke overwinning in de Derde Divisie. In Utrecht won de ploeg van trainer Dennis Demmers met 0-1 van Magreb'90.

"Het waren moeilijke omstandigheden", blikt Demmers terug op de officiële website van FC Twente. "Het veld was heel zacht, het regende en er was veel wind. Daardoor werd het een beetje een vechtwedstrijd. De eerste helft domineerden we. We kregen goede kansen, maar verzuimden, niet voor het eerst dit seizoen, te scoren."

"In de tweede helft kom je dan op 0-1 en moet je doorgaan", vervolgt Demmers. "Vervolgens kregen zij en wij wat kansen en werd het echt vechtvoetbal. We wilden het voetballend oplossen, een overtal situatie creëren, maar vaak mislukte de eindpass. De jongens hebben zich goed geweerd. We waren met een heel jong elftal, op Nick Hengelman na waren alle spelers van Jong FC Twente. We hebben voor elke meter gestreden, een goede teamprestatie", besluit hij.

Foto: Sportfoto-oost

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    twentefanhenk - 9 oktober 2017 om 11:34

    Whahaha, jaja en dat tegen een team wat tweede/derde van onderen staat,ze moeten zich schamen die ruimbetaalde spelers en staf!

Nieuwe media