Willem II gehavend richting duel met FC Twente: ''Race tegen de klok''

10 oktober 2017 om 07:32 | Bron: Brabants Dagblad Willem II gehavend richting duel met FC Twente: ''Race tegen de klok''

FC Twente neemt het zondag in Tilburg wellicht op tegen een gehavend Willem II. Het is namelijk nog maar de vraag of spits Etien Velikonja zondag inzetbaar is bij de ploeg van coach Erwin van de Looi.

"Het wordt een race tegen de klok", zei Van de Looi in gesprek met het Brabants Dagblad. "Velikonja heeft voor zichzelf getraind, maar heeft nog steeds last." De Sloveen ontbrak bij de laatste uitwedstrijd tegen PSV ook al wegens een hamstringblessure.

Velikonja was niet de enige afwezige. Behalve de revaliderende Asumah Abubakar ontbraken ook Elmo Lieftink en Victor van de Bogert/ Van de Looi verwacht dat hij tegen FC Twente zowel over Lieftink als over de jonge verdediger kan beschikken. 

Ook Kostas Tsimikas ontbrak deze week op de training van de Tilburgers. De Griek had een opvallende rol bij de 2-0 zege van Jong Griekenland bij Moldavië, door beide doelpunten voor te bereiden.

"Ik had Kostas natuurlijk het liefst al bij ons op het trainingsveld gezien", zei Van de Looi over de huurling van Olympiakos. "Natuurlijk is het ook beter voor Willem II als hij niet zou spelen. Aan de andere kant: Kostas is jong, kan wel wat hebben en zit zo in een goed ritme. Er zijn clubs die zich meer over interlandverplichtingen van hun spelers kunnen beklagen."

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Ik - 11 oktober 2017 om 01:02
    zegt:

    Ikzeg. Et. Wij zijn allemaal support van ons fctwente. Maar ik ben er niet helemaal zeker van . Dat wij fctwente ze zo maar even gaan pakken. Als ugoed heeft opgelet . Is het een zeer goed team. Natuurlijk ga ik voor een overwinning. Maar dan hoop ik wel dat al onze jongens heel zijn gebleven Door de gespeelde interlands. En goed gemotiveerd zijn. Ik ga toch voor een gelijkspel. 2-2 in mijn achterhoofd hoop ik op 1-2

Nieuwe media