VIDEO | Kvasina tweemaal trefzeker voor Jong Oostenrijk

10 oktober 2017 om 18:28 | Bron: Twentefans.nl VIDEO | Kvasina tweemaal trefzeker voor Jong Oostenrijk

Marko Kvasina wist dinsdagmiddag tweemaal te scoren in de door Oostenrijk O21 met 0-5 gewonnen wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Armenië. De jonge aanvaller speelde negentig minuten lang in de kwalificatiewedstrijd van het Oostenrijkse jeugdelftal. 

De eerste helft van de wedstrijd kende weinig spektakel. De Oostenrijkers gingen met een 0-0 ruststand de catacomben in. Pas na rust kwam de Oostenrijkse ploeg op stoom. Een doelpunt van Kvasina zette de ploeg van trainer Werner Gregoritsch op voorsprong in de 49e minuut. Hierna volgden de goals elkaar snel op. Middenvelder chlager wist in de 60e en 75e minuut het net te vinden, waarna Empoli-speler Jakupovic in de 78e minuut de Oostenrijkers op een 4-0 voorsprong zette. Het slotakkoord was opnieuw voor Kvasina. De 20-jarige spits bepaalde in de 80e minuut de eindstand op 5-0.

Marko Kvasina, die dit seizoen overkwam van Austria Wien, wist in de competitie voor Twente nog geen potten te breken. De jongeling staat na vijf duels voor de Twentenaren nog op nul doelpunten. 

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    mcdummels - 10 oktober 2017 om 19:08

    Topper. Dit is goed voor zijn zelfvertrouwen!

  • Avatar
    Ward - 10 oktober 2017 om 20:11

    Denk dat we nog veel aan hem kunnen hebben over 2/3 jaar

Nieuwe media