''De liefde voor FC Utrecht en Vitesse wordt niet zo intens beleefd als hier''

11 oktober 2017 om 12:05 | Bron: Presentatiegids FC Twente ''De liefde voor FC Utrecht en Vitesse wordt niet zo intens beleefd als hier''

Er is via social media, in de kranten en op televisie regelmatig kritiek op het (transfer)beleid of spel van FC Twente. Commercieel en technisch directeur Jan van Halst vindt het logisch dat er kritiek wordt geuit op beleidsbeslissingen, transfers of slechte prestaties.

"Dat is hetzelfde als uitgefloten worden in een vol stadion", zegt Van Halst in de presentatiegids van FC Twente. "Een grote club als FC Twente ligt onder een vergrootglas en dat is goed. Wij moeten ons blijven focussen op de dossiers waar we mee bezig zijn."

Operationeel en financieel directeur Erik Velderman was de massale aandacht niet gewend. "Het is ongekend hoe deze club in deze regio leeft. Ik heb ooit in Utrecht en Arnhem gewoond, maar de liefde voor FC Utrecht en Vitesse wordt daar echt niet zo intens beleefd als de liefde voor FC Twente hier. We hebben 28 supportersvereningen, een uniek aantal, dat zegt wel iets", aldus Velderman.

Foto: Sportfoto-oost

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media