Majstorovic krijgt belangrijke job in Zweden: ''Ik zie enorme potentie''

12 oktober 2017 om 15:52 | Bron: BP Majstorovic krijgt belangrijke job in Zweden: ''Ik zie enorme potentie''

Daniel Majstorovic is de nieuwe technisch directeur van IF Brommapojkarna, dat meldt de Zweedse club op de officiële website. De oud-speler van FC Twente komt over van AEK Athene, waar hij technisch manager was.

Brommapojkarna (BP) speelt nog op het tweede niveau in Zweden, maar het is de bedoeling dat de club snel promoveert naar de Allsvenskan. "Ik ben blij om terug te zijn bij BP, waar mijn carrière begon", reageert Majstorovic. "Ik zie enorme potentie in het spannende project. We hebben alle mogelijkheden om verder te bouwen en de club naar nieuwe hoogte te leiden. Onze uitdaging is om de club eerst in de Allsvenskan te krijgen en daarna door te groeien."

Majstorovic denkt zijn bijdrage te kunnen leveren. "Als speler heb ik veel ervaring op het allerhoogste niveau. Het werk als technisch manager bij AEK Athene heeft met het afgelopen jaar een groot netwerk opgeleverd. Ook heb ik nu de vaardigheden en een sterke basis om hier te werken", aldus Majstorovic, die tussen 2004 en 2006 tot 49 competitieduels voor FC Twente kwam. Later speelde de Zweed nog bij FC Basel, AEK Athene, Celtic en AIK. Daarnaast kwam hij vijftig keer uit voor de nationale ploeg van Zweden.

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    Flevotukker - 12 oktober 2017 om 18:40

    Wat zou hij een mooi centraal duo zijn geweest met Douglas. Lekker onverschrokken. Zou Martin Drent hem nog kennen??

  • Avatar
    ToraBora78 - 12 oktober 2017 om 19:55

    Contacten aanhalen voor scouting daar!

Nieuwe media