Kritiek op Van Halst: ''Hij heeft er een puinhoop van gemaakt''

18 oktober 2017 om 16:08 | Bron: Kritiek op Van Halst: ''Hij heeft er een puinhoop van gemaakt''

Rene Hake is niet langer de hoofdtrainer van FC Twente. Woensdagochtend werd bekend dat hij een 'andere rol' krijgt bij de club uit Enschede en dat nieuws had Leon ten Voorde niet helemaal zien aankomen.

"Het moment waarop, met drie wedstrijden voor de deur, is toch wel verrassend", vertelt hij op de website van de Tubantia. "Als een trainer op een zijspoor wordt gezet, is er altijd paniek binnen de club. Dus er is sprake van paniekvoetbal. Van Halst heeft hem in december juist een tweejarig contract gegeven, want hij had alle vertrouwen in Hake", blikt Ten Voorde terug. 

"Van Halst moet ook in de spiegel gaan kijken vanwege zijn eigen werkzaamheden", vervolgt hij kritisch. "Wie wijst hem terecht? Wie spreekt hem aan? Het is bij Twente op dit moment nog lang geen koek en ei. Want wie controleert Jan van Halst? Hij heeft er best wel een puinhoop van gemaakt. Er is een slechte selectie samengesteld, hij moet zijn eigen fouten corrigeren en hij blijft zelf zitten. Je kunt je wel afvragen of dat in het belang is van de club of van hem zelf.

 

 

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  Remco1981 - 18 oktober 2017 om 18:59

  Hoewel ik wel vind dat Jan teveel hooi op de vork neemt met zijn dubbele pet vind ik hem een prima uithangbord en een goed commercieel man. Het technische heb ik nooit zo begrepen, als er financiele ruimte is zou ik graag een technisch directeur zien komen waardoor JvH zich kan richten op de commercie. Hem helemaal afmaken is kort door de bocht. Ook ik snap niet waarom hij drie rechtsbuitens heeft gehaald maar er lopen best prima spelers tussen de overige spelers die hij haalde.

 • Avatar
  Enschede78 - 18 oktober 2017 om 19:30
  zegt:

  Haha, is dit sarcasme of heb jij de afgelopen maanden onder een steen gelegen?  Alhoewel:

  Hij is trouwens wel druk geweest met het plaatsen van camera's en het liegen en bedriegen op nationale TV.

 • Avatar
  DK874 - 18 oktober 2017 om 21:24
  zegt:

  😂😂😂😂

Nieuwe media