VIDEO | Samenvatting: Jong FC Twente wint in slotfase van ACV

06 november 2017 om 16:34 | Bron: ACV VIDEO | Samenvatting: Jong FC Twente wint in slotfase van ACV

Jong FC Twente heeft door een late treffer van Buckley-Ricketts de drie punten binnengesleept. De ploeg van Dennis Demmers kwam in de 89e minuut op voorsprong, waarna de overwinning over de streep werd getrokken.

Al in de derde minuut werd Jong FC Twente gevaarlijk. Gjorgjev schoot op de binnenkant van de paal, maar de bal caramboleerde vervolgens over de achterlijn. Vlak voor rust werd ACV nog gevaarlijk, Metzemaekers schoot met een mooie boogbal op de lat. De bal ging echter niet in het doel en dus werd er gerust met een 0-0 stand.

Vlak na rust was Grootenhuis dichtbij de eerste treffer van het duel, maar Woering kon de bal nog net uit de kruising tikken. In de 64e minuut scoorde Schets de 1-0, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel. Lange tijd leek het erop dat het duel met een 0-0 stand zou eindigen, ware het niet dat Buckley-Ricketts een afvallende bal in de 89e minuut binnenschoot. In de 90e minuut kreeg Molema nog rood na een overtreding op Sambissa.

Opstelling FC Twente: De Lange, Sambissa, Browning-Lagerfeldt, Benamar, Trajkovski, Roemeratoe, Buckley-Ricketts, Grootenhuis (67' Vankan), Frimann, Gjorgjev (83' Fernandes), Zerrouki (57' Schets)

Foto: Sportfoto-oost

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media