''Ik kon met hem wel samen door de grond zakken, zo zielig vond ik het''

06 november 2017 om 20:13 | Bron: TC Tubantia ''Ik kon met hem wel samen door de grond zakken, zo zielig vond ik het''

FC Twente leed zondagmiddag een pijnlijke nederlaag bij PSV. De Tukkers leken een punt uit het vuur te slepen in Eindhoven, maar door een late eigen goal van Stefan Thesker verloor FC Twente alsnog. Journaliste Fardau Wagenaar van TC Tubantia genoot wel van de wedstrijd.

"Ik vond het heel gaaf om te zien. Elke keer als ik met mijn ogen knipperde, was er weer een goal gevallen", blikt Wagenaar terug. "Maar als ik dan Stefan Thesker zie, die zo'n goede wedstrijd speelde met zoveel energie en vechtlust. Hij ging er helemaal voor. En dan die eigen goal... Ik kon met hem wel samen door de grond zakken, zo zielig vond ik het."

Clubwatcher Leon ten Voorde vond het ook heel zonde dat FC Twente het nog weggaf. "Ik heb het vannacht nog even teruggekeken, maar toen zakte ik ook wel een meter door de grond. Ze hadden het ook verdiend", reageert hij op de website van TC Tubantia. "Je weet niet of een trainerswissel voor de lange termijn effect heeft, maar dit was wel eindelijk weer een positief signaal van FC Twente."

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  Poarneem’n - 6 november 2017 om 20:21

  Had precies dezelfde gevoelens als fardau voor het eerst

 • Avatar
  Ik - 6 november 2017 om 21:22

  Ikzeg. Dit was echt om te janken. Echt heel sneu. Succes fctwente.

 • Avatar
  Enschede78 - 6 november 2017 om 21:46

  Ik heb genoten van Twente.
  Strijd en Passie gezien.
  Heerlijke wedstrijd waarin wij zeker een punt verdient hadden.
  Ik heb er weer vertrouwen in.

Nieuwe media