Verbeek mist evenement door duel FC Twente: ''Kon de boot niet halen''

06 november 2017 om 20:48 | Bron: TC Tubantia Verbeek mist evenement door duel FC Twente: ''Kon de boot niet halen''

Gertjan Verbeek had zondagmiddag graag mee willen doen aan de Berenloop, die wordt omschreven als een van de mooiste en zwaarste marathons in Nederland. Vanwege de wedstrijd tussen PSV en FC Twente was Verbeek echter niet aanwezig op Terschelling.

"Ik wilde mijn tijd, die ik drie weken geleden hier in Eindhoven had gelopen, verbeteren, maar gezien het tijdstip van de wedstrijd, kon ik de boot niet halen", vertelt de trainer van FC Twente in gesprek met TC Tubantia.

Verbeek maakte in Eindhoven een merkwaardig debuut mee als trainer van FC Twente. "Dit was niet de meest curieuze wedstrijd uit mijn loopbaan. Ik sta al wat jaartjes langs de lijn, maar dit was wel een debuut dat je niet snel vergeet", aldus de oefenmeester, die ondanks de nederlaag genoot van zijn ploeg. "De jongens hebben lef, geloof en veerkracht getoond. Ik ben ook niet gefrustreerd, wel teleurgesteld in het resultaat."

Verbeek weet door het duel bij PSV wat zijn ploeg in haar mars heeft. "Dit spel moet de norm gaan worden in uitwedstrijden", geeft hij aan. "Dat we het in thuiswedstrijden kunnen, was al bekend, maar als dit de standaard is, dan hoeven de supporters van FC Twente zich geen zorgen te maken."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media