''Wat bezielt die man? Higler is gewoon een hele irritante scheidsrechter''

06 november 2017 om 09:09 | Bron: FOX Sports ''Wat bezielt die man? Higler is gewoon een hele irritante scheidsrechter''

Drie keer kwam FC Twente terug tegen PSV, maar het was niet genoeg voor de overwinning of zelfs voor een punt. Na de wedstrijd ging het lang over het penaltymoment van PSV. Aanvaller Steven Bergwijn zou een 'schwalbe' gemaakt hebben en scheidsrechter Higler zou erin zijn getrapt.

''Die Higler. Die penalty.. wat bezielt die man? Higler is gewoon een hele irritante scheidsrechter'', aldus Kenneth Perez bij FOX Sports. ''Higler loopt erbij alsof hij alles onder controle heeft, maar volgens mij heeft hij helemaal nul onder conrole. 

Ook Ronald de Boer is het eens met Perez. ''Het erge is, hij staat echt héél dichtbij. Hij heeft er een perfect uitzicht op. Je ziet gewoon aan de manier van vallen dat het zo makkelijk gaat.''

 

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    Freano - 6 november 2017 om 22:33

    Wat doen we ermee en wat kopen we ervoor. Helaas niks

  • Avatar
    NS04 - 6 november 2017 om 22:33

    Nou weten we het wel meer met die penalty. En je kan nu wel zeuren over hoe hij erbij loopt maar als hij een beetje schichtig rondstrompelde was het ook weer niet goed geweest.

Nieuwe media