''Met FC Twente werd hij kampioen en pakte hij ook de schaal''

07 november 2017 om 22:36 | Bron: ''Met FC Twente werd hij kampioen en pakte hij ook de schaal''

Voormalig FC Twente-aanvaller Felitciano Zschüsschen heeft een lans gebroken voor Patrick Kluivert. De oefenmeester zit op dit moment zonder club, maar volgens Zschüsschen heeft een 'speciale band' met de ex-prof. 

“Hij wordt zwaar onderschat. Dat weet ik omdat ik met hem heb gewerkt", legt hij uit in gesprek met Voetbalzone. "Veel jongens waren lovend over hem, vraag maar aan jongens zoals Quincy Promes. Daarnaast heeft hij zichzelf bewezen. Met FC Twente (de beloften, red.) werd hij kampioen en pakte hij ook de schaal (Super Cup tegen Ajax, red.). Hij wilde met Curaçao geschiedenis schrijven en ook dat heeft hij gedaan", aldus Zschüsschen. 

De centrumspits werd door Kluivert overgehaald om voor Curacao te gaan spelen. "Als hij appt, zie ik het alsof een goede vriend met me appt, maar hij blijft toch een grote naam in het voetbal", beseft de 25-jarige aanvaller. "Hij vroeg: ‘je bent half half toch? Ja? Oké, dan gaat er binnenkort misschien wat gebeuren, dus hou je telefoon in de gaten’. Zo is het gegaan, het ging heel snel", blikt Zschüsschen terug. 

Overzicht

Reacties (2)

 • Avatar
  Poarneem’n - 7 november 2017 om 23:43

  Jammer dat dat toen niks is geworden.. stond toen wel bekend als een groot talent

 • Avatar
  Voetbaluhhh - 7 november 2017 om 23:58
  Poarneem’n zegt:

  Jammer dat dat toen niks is geworden.. stond toen wel bekend als een groot talent

  Als 1 op de 10 talenten het haalt bij een topdlub(dat waten we toen) is het vel. Dit soort jongens zullen nu sneller een kans krijgen. Elk nadeel...

Nieuwe media