''Sterker nog, die zege op FC Twente was meer geluk dan wijsheid''

07 november 2017 om 15:16 | Bron: ''Sterker nog, die zege op FC Twente was meer geluk dan wijsheid''

FC Twente verloor zondagmiddag in het Philips Stadion met 4-3 van PSV, de koploper van de Eredivisie. Wilfred Genee kruipt voor zijn column in het Algemeen Dagblad in het hoofd van Phillip Cocu en beseft dat de club uit Eindhoven is ontsnapt. 

"Lekker, na dit weekend kan ik, Phillip Cocu, een lange neus naar iedereen in de eredivisie maken", schrijft hij. "Al is dat met mijn neus niet direct de meest toepasselijke woordspeling. Maar 8 punten los, wie doet ons wat? Tegelijk is dat onze grootste valkuil, want zo goed zijn we ook weer niet", aldus Genee.

"Sterker nog, die overwinning op FC Twente was meer geluk dan wijsheid", beseft hij. "Dat communiceer ik ook steeds, maar voor je het weet gaan mijn spelers toch in zichzelf geloven. Het is sowieso opmerkelijk dat we zo'n voorsprong hebben opgebouwd, want na de nederlaag bij SC Heerenveen meenden alle kenners nog dat ik mijn biezen kon pakken. Eigenlijk raar dat ze dit soort mensen kenners noemen. Roeptoeters zijn het. Overschatte opportunisten", besluit Genee. 

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    schalke04 - 7 november 2017 om 20:57

    Wilfred Genee..wat ontzettend erg dat media hem zien als voetbalkenner.. ohoh..

Nieuwe media