Promes beseft: ''Het is tijd voor nieuwe jongens om op te staan''

07 november 2017 om 17:42 | Bron: NOS Promes beseft: ''Het is tijd voor nieuwe jongens om op te staan''

Quincy Promes moest de beslissende WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Rusland aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure, maar de voormalig FC Twente-aanvaller baalt ontzettend van het feit dat Oranje naast een ticket heeft gegrepen.

"Ik leefde heel erg mee met de groep", vertelt de aanvaller van Spartak Moskou op de website van de NOS. "Ik weet als geen ander hoe het WK wordt voorbereid door Rusland. Het is heel teleurstellend dat wij daar niet bij zullen zijn", aldus Promes, die beseft dat er een 'nieuw tijdperk' zal aanbreken door het afscheid van Arjen Robben. "Ik hoop dat wij nu een nieuwe weg kunnen inslaan en geen eindtoernooi meer gaan missen."

"Er moet sowieso een nieuwe lichting komen. We weten dat Arjen Robben is gestopt. Dus het is tijd voor nieuwe jongens om op te staan", legt hij uit. "En ik ben een van de jongens die daar bij horen. Ik hoop er zeker mijn steentje aan bij te dragen", aldus Promes, die nog niet weet wie Dick Advocaat op gaat volgens als bondscoach van het Nederlands elftal. "Daar ga ik niet over. Dat is mijn werk ook niet."

Overzicht

Reacties (5)

 • Avatar
  RedHell - 12 november 2017 om 00:50

  Test

 • Avatar
  RedHell - 12 november 2017 om 00:50
  RedHell zegt:

  Test

  Sorry moest even testen, soms lijkt het wel of mijn reacties niet aankomen..

 • Avatar
  PaRaDoX - 12 november 2017 om 10:25
  zegt:

  Waarom reageer jij zo veroordelend en ga je gelijk schelden? Of ben jij de (zogenaamde?) "vriend" van fctwente2010., die (zogenaamd?) telkens inlogt op zijn account?

  @RedHell,
  Teksten kunnen inderdaad verdwijnen bij het gebruik van enkelvoudige aanhalingstekens. Ik weet niet of dit bij meer leestekens het geval is, maar ikzelf heb daar nog geen hinder bij ondervonden.

 • Avatar
  Socrates - 12 november 2017 om 11:04
  zegt:

  Overeenkomsten zijn er zeker in profielnaam. Profielfoto is identiek. Je zou zo maar eens gelijk kunnen hebben. Misschien is- ie geschrokken van zijn post en de daaropvolgende reakties en heeft-ie daarom een ander account aangemaakt. Gewoon even excuses aanbieden had ook gekund. Helaas voelen velen zich daar "te groot" voor.

 • Avatar
  PaRaDoX - 12 november 2017 om 11:25
  zegt:

  Yep, ik zie het nu ook.

  Aan RedHell om zijn excuses uit te spreken lijkt me.....of voorgoed alleen maar mee te lezen zonder te posten.

  Zo viel redhead ook al vrij snel door de mand aangezien hij dezelfde strekkingen gebruikt als Successupporter in zijn postgedrag. ;)

Nieuwe media