FC Twente Vrouwen gewaarschuwd: ''Het zal niet makkelijk worden''

09 november 2017 om 11:33 | Bron: FC Twente Vrouwen gewaarschuwd: ''Het zal niet makkelijk worden''

De FC Twente Vrouwen gaan vrijdagavond op bezoek bij ADO Den Haag, de nummer drie van de Eredivisie. Joëlle Smits kijkt uit naar het duel en heeft een goed gevoel overgehouden aan de zege op VV Alkmaar: 2-1.

“We kunnen met een goed gevoel terugkijken, ondanks de rode kaart wisten we toch een goed resultaat neer te zetten. Het was een echte teamprestatie", blikt ze terug op de website van de club uit Enschede. "We raken steeds meer op elkaar ingespeeld en dan komen de resultaten vanzelf. We hebben de flow te pakken en nu moeten we doorgaan", aldus Smits, die deze lijn graag wil doortrekken.

“Het zal niet makkelijk worden", beseft ze. "Gezien de stand zullen beide teams aan elkaar gewaagd zijn. Kraker is misschien een groot woord voor deze wedstrijd, maar het is wel een belangrijk duel. ADO Den Haag heeft een wedstrijd minder gespeeld en maar drie punten achterstand. Als we verliezen gaan ze ons voorbij. Dat moeten we kosten wat kost zien te voorkomen", waarschuwt Smits.

"We moeten oppassen voor de strijd die zij in de wedstrijd kunnen leggen. Ze werken hard voor iedere bal en geven niet zo maar op", vervolgt de talentvolle aanvalster. "Dat kunnen wij echter ook. We moeten uit gaan van onze voetballende kwaliteiten. Als we de lijn door kunnen trekken van de afgelopen wedstrijden, dan moeten we ook tegen ADO een goed resultaat neer kunnen zetten", besluit Smits. 

Foto via: sportfoto-oost

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Ik - 10 november 2017 om 10:26

    Ikzeg. Ook al is het moeilijk, zo als u aan geeft. Maar Door wilskracht moet het nu ook gaan lukken alvast succes dames.

Nieuwe media