''We willen de ervaring en kennis van Verbeek breder inzetten''

13 november 2017 om 17:14 | Bron: ''We willen de ervaring en kennis van Verbeek breder inzetten''

Twente, verenigt! heeft de afgelopen periode contact gehad met de directie van FC Twente over het ontslag van Rene Hake. De ledenvereniging vraagt zich namelijk af of de vertrekregeling financieel wel verantwoord is. 

"De trainerswissel is een maatregel die rechtstreeks betrekking heeft op onze corebusiness: voetbal. Deze maatregel past binnen de financiële kaders", benadrukt de directie. "We sturen op liquiditeit. Dat blijven we doen. Geld dat we niet hebben, geven we niet uit. Deze maatregel betekent wel dat we op andere terreinen geplande investeringen naar achteren moeten schuiven. We maken dus andere keuzes ten behoeve van deze maatregel binnen onze corebusiness." 

"Gertjan Verbeek vervult naast de rol van hoofdtrainer ook de rol van technisch manager", vervolgt men. "We willen zijn ervaring en kennis namelijk breder inzetten dan alleen binnen het eerste elftal. Bijvoorbeeld ook binnen de academie en de scouting, waarbij wij als directie de statutaire verantwoordelijkheid blijven dragen. FC Twente is nog steeds volop in opbouw en we zijn ervan overtuigd dat een zwaargewicht als Gertjan een belangrijke rol in die verdere opbouw kan spelen. We zullen daarin nauw met elkaar samenwerken", besluit de directie. 

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  BAM - 14 november 2017 om 08:42

  Wederom logisch en zeer acceptabel..... Ik kijk nu al uit naar de 150 andere artikelen die vandaag gepost gaan worden.

 • Avatar
  Socrates - 14 november 2017 om 08:52
  BAM zegt:

  Wederom logisch en zeer acceptabel..... Ik kijk nu al uit naar de 150 andere artikelen die vandaag gepost gaan worden.

  Dan wordt je er nog druk mee vandaag ;)

 • Avatar
  BAM - 14 november 2017 om 09:06
  Socrates zegt:

  Dan wordt je er nog druk mee vandaag ;)

  Ik wacht op het artikel dat beschrijft hoe GJV naar het toilet ging....

Nieuwe media