Twente Verenigt! introduceert elftal kernwaarden FC Twente

14 november 2017 om 07:07 | Bron: RTV Oost Twente Verenigt! introduceert elftal kernwaarden FC Twente

Twente Verenigt! heeft tijdens de supportersavond van afgelopen maandag een elftal kernwaarden gepresenteerd. Aan de hand van deze kernwaarden met FC Twente weer in de goede richting worden geduwd.

Zo weet RTV Oost te melden. Op de lijst komen onderwerpen als Noaberschap, de Twentse identiteit en het maatschappelijk belang van de Enschedese voetbalclub naar voren.

Daarnaast moet de jeugd weer belangrijk worden gemaakt bij FC Twente. Vandaar dat punt 10 luidt: "Op sportief vlak hebben we als club een duidelijke lange termijnvisie. Aan die visie houden we vast en deze is nadrukkelijk niet afhankelijk van individuen of personele wisselingen. Wij stimuleren – uit sportief en sociaal oogpunt – de ontwikkeling van de jeugd in onze Voetbalacademie."

Het complete document 'Twente Verenigt! HET ELFTAL KERNWAARDEN' is hier te vinden.

Foto: Sportfoto-oost

Overzicht

Reacties (3)

 • Avatar
  BAM - 14 november 2017 om 09:05

  En dit document dient waarvoor?

 • Avatar
  nochange - 14 november 2017 om 10:29
  BAM zegt:

  En dit document dient waarvoor?

  Twente weer in de goede richting duwen, tenminste dat staat in de tekst maar niet hoe het gebruikt moet worden en binnen welke termijn dit gedaan moet worden.

 • Avatar
  Boesk00l - 14 november 2017 om 11:41

  Ik lees dit en denk: leuk stuk tekst, open deuren, maar wat nu?  Er worden meerdere partijen aangeschreven (club, supporters), maar is doel nu een soort bewustmaking ofzo?

  Voor sturing heb je geen handhaving mogelijkheden...

Nieuwe media