De Jager werkt aan herstel: ''Wil heel graag die ene droom najagen''

14 november 2017 om 20:20 | Bron: FC Twente TV De Jager werkt aan herstel: ''Wil heel graag die ene droom najagen''

Ruben de Jager is op de weg terug na een zware knieblessure. De spits van Jong FC Twente scheurde in april tijdens een training zijn voorste kruisband af en moest maanden revalideren. FC Twente besloot het talent afgelopen zomer te steunen en gaf hem een nieuw contract. De Jager wil dat vertrouwen graag uitbetalen.

"Toen ik ben begonnen met mijn revalidatie, heb ik snel het knopje omgezet", vertelt De Jager bij FC Twente TV. "Want we moeten wel realistisch blijven. Ik wil nog steeds profvoetballer bij FC Twente worden en nog steeds graag in De Grolsch Veste spelen. Dat is waar ik nu mee bezig en keihard werk voor mijn comeback."

De twintigjarige spits is nog niet klaar bij FC Twente. "Mijn doel voor de toekomst is zo goed en zo sterk mogelijk terug te keren bij FC Twente. Van daaruit wil ik weer heel graag die ene droom nagaan, spelen in de Eredivisie in het shirt van FC Twente. Ik ben hier elke dag keihard voor aan het trainen en heb er zeker vertrouwen in dat dit goed zal aflopen", aldus De Jager.

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media