Verbeek: ''Het is een groot contrast met de wedstrijd tegen PSV''

19 november 2017 om 13:46 | Bron: Verbeek: ''Het is een groot contrast met de wedstrijd tegen PSV''

Gertjan Verbeek zit nu twee wedstrijd als oefenmeester op de bank bij FC Twente. Beide wedstrijden eindigde in een nederlaag voor de Tukkers. Waar FC Twente tegen PSV (4-3) nog een goede indruk achterliet, liep de wedstrijd tegen sc Heerenveen (0-4) uit op een deceptie. 

“Het was de eerste thuiswedstrijd en er waren een hoop mensen, alleen in de rust moest ik al even slikken”, aldus Verbeek voor de camera’s van NOS. “Het is een groot contrast met de uitwedstrijd tegen PSV. Het is voor mij een vraag waarom dat zo is. We proberen er in de tweede helft nog wat van te maken, maar we hadden zo moeten beginnen”, vervolgt hij. 

De oefenmeester was niet te spreken over het optreden van Michael Liendl. “Liendl liet zijn man compleet lopen. Dat heeft niets met kunde te maken, dat heeft iets met willen te maken. Dat vind ik een kwalijke zaak. Het kan gebeuren dat je eruit wordt gelopen, maar je kan niet ophouden voordat de bal achter de lijn is. Dat kan niet, dan laat je de ploeg in de steek”, besluit hij. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media