Ajax mist drie verdedigers, Huntelaar op de bank: ''Hij kan invallen''

01 december 2017 om 14:33 | Bron: Ajax Ajax mist drie verdedigers, Huntelaar op de bank: ''Hij kan invallen''

FC Twente neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen Ajax en trainer Marcel Keizer kampt met de nodige personele problemen. De oefenmeester kan geen beroep doen op de drie verdedigers Daley Sinkgraven, Nick Viergever en Mitchell Dijks.

Amin Younes is eveneens nog niet fit genoeg bevonden voor de wedstrijd in Enschede, zo laat de club uit Amsterdam weten via de officiële kanalen. Ook Klaas-Jan Huntelaar is niet topfit. "Huntelaar is slechts een gedeelte van FC Twente - Ajax beschikbaar. Hij kan invallen", sprak Keizer vrijdag.

Kasper Dolberg lijkt daardoor opnieuw in de punt van de aanval te beginnen. ">Hij is erg balvast en heeft veel dreiging in de diepte", vervolgt de Ajax-trainer. "Dat zagen we vooral in de tweede helft tegen Roda JC. Voor rust vond ik hem timide spelen", blikt hij terug. 

Overzicht

Reacties (2)

  • Avatar
    Ik - 1 december 2017 om 15:23

    Ikzeg. Ooooo Ajax. Wat dacht u van ons fctwente ook wij hebben problemen. Maar ons hoor je niet. Weetje. Problemen of niet,ik verwacht van ons fctwente. Vecht lust en de wil om te winnen. Dus Ajax het wordt 2-1

  • Avatar
    FC Twente 1965 - 2 december 2017 om 15:44

    Wat een luxe spelers als Schone, S. De Jong en Huntelaar op de bank spelers die wij nodig hebben in het 1e elftal

Nieuwe media