''Ajax, PEC of Willem II: voor FC Twente is op dit moment alles lastig''

01 december 2017 om 15:20 | Bron: ''Ajax, PEC of Willem II: voor FC Twente is op dit moment alles lastig''

FC Twente neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen Ajax en trainer Gertjan Verbeek laat zijn ploeg opnieuw in een 5-3-2-opstelling spelen. De oefenmeester wil niet te veel wijzigingen doorvoeren. 

"Je probeert stabieler te worden en dat word je niet als je telkens andere dingen gaat uitproberen'', aldus Verbeek, die Danny Holla heeft aangewezen als vervanger van Thomas Lam. "We hebben niet veel keus, dit is wat het is'', verklaart de coach, die zijn eerste drie wedstrijden verloren heeft met de Tukkers. Na nederlagen tegen PSV, SC Heerenveen en AZ wacht nu bovendien de loodzware ontmoeting met Ajax. 

"Ik heb vooraf niet naar het programma gekeken wat me in de eerste weken te wachten stond", reageert hij. "Want dat betekent dat je vanuit angst denkt en zo denk ik niet. Daar komt bij: of je nou tegen Ajax, PEC of Willem II moet: voor Twente is op dit moment alles lastig", aldus Verbeek, die op het trainingsveld wel progressie ziet. "Ik merk dat de spelers en ik steeds beter aan elkaar beginnen te wennen. En andersom is dat ook het geval. De spelers weten nu hoe wij werken en wat van elkaar kunnen en mogen verwachten.''

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media