''Ik schrok van scheidsrechter Higler, hij deed werkelijk alles verkeerd''

04 december 2017 om 07:53 | Bron: Algemeen Dagblad ''Ik schrok van scheidsrechter Higler, hij deed werkelijk alles verkeerd''

Willem van Hanegem is geschrokken van Ajax en arbiter Dennis Higler in het duel met FC Twente (3-3). Volgens De Kromme wordt 'het voetbal alleen maar minder'.

"Zelfinitiatief? Het verdwijnt in sneltreinvaart uit ons voetbal. Als ik dan Ajax bij FC Twente zie, dan schrik ik", schrijft De Kromme in zijn column voor het Algemeen Dagblad. Dat was niet het enige waar Van Hanegem van schrok. "Trouwens ook van scheidsrechter Higler, die werkelijk alles verkeerd deed. Maar Ajax, ze doen op het veld zoveel verkeerd. Frenkie de Jong deed in Enschede eindelijk vanaf het begin mee. Maar eigenlijk deed iedereen mee bij Ajax, niemand van enige naam hoefde op de bank."

Van Hanegem weet waar het aan schort. "Dat zie ik als een vorm van niet durven kiezen bij Marcel Keizer, dat is uiteindelijk het minst verstandige wat een trainer kan doen. Of is er inmiddels ook al iemand in dienst bij al die clubs om lastige keuzes te maken? Want het zou mij niet verbazen als we daar op termijn ook nog naartoe gaan", besluit hij.

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    biertje123 - 4 december 2017 om 08:53

    Het voetbal was niet al te goed, maar de amusementswaarde was wel erg hoog. Het was een leuk en spannend duel. Het kon alle kanten op. Dat maakt het voetbal wel wat leuker.

Nieuwe media