ADO Den Haag baalt: ''Ik had liever gezien dat Ajax had gewonnen''

04 december 2017 om 10:57 | Bron: Algemeen Dagblad ADO Den Haag baalt: ''Ik had liever gezien dat Ajax had gewonnen''

FC Twente pakte zaterdagavond eindelijk weer eens een punt. In een knotsgekke wedstrijd werd er met 3-3 gelijkgespeeld tegen Ajax. Na een zware reeks komen er voor FC Twente nu wedstrijden waarin de punten gepakt moeten worden, te beginnen thuis tegen ADO Den Haag.

De supporters van ADO Den Haag juichten zaterdag, omdat Ajax punten verspeelde in Enschede. "Maar ik had liever gezien dat Ajax had gewonnen", zo keek Aaron Meijers alvast vooruit naar het duel van zaterdag. "FC Twente pakt sinds lange tijd weer een punt, we kunnen aan de bak. Gelukkig hebben we dan een aantal jongens terug."

ADO Den Haag moest het afgelopen zaterdag stellen zonder Lex Immers en Tom Beugelsdijk. De ploeg van trainer Fons Groenendijk ging met 0-3 onderuit tegen FC Groningen. "We weten allemaal hoe belangrijk Beugelsdijk en Immers zijn met hun strijd", aldus Groenendijk in het Algemeen Dagblad. "De belangrijkste kwaliteit van dit ADO í­s strijd, í­s agressie. We moeten duels winnen om tot iets te komen. We zijn niet de makkelijkst voetballende ploeg."

Overzicht

Reacties (2)

 • Avatar
  FrankFcTwente - 4 december 2017 om 11:54

  het wordt zaterdag een compleet andere wedstrijd dan zaterdag, omdat Ajax komt om te voetballen.... ADO komt niet om te voetballen, maar om de beuk erin te gaan gooien... gaan wij daarin mee? zoals zaterdag? of gaan wij daar onderuit proberen te voetballen en stellen we jongens als Tigha en Assaidi op de flank op die met hun creativiteit beslissend zullen zijn?
  Ik ga voor het laatste, maar denk dat Verbeek vast houdt aan het 5-3-2

 • Avatar
  twente199 - 4 december 2017 om 12:21

  @frank
  als verbeek daaraan vasthoud dan zal lam wel weer centraal achterin staan, daar ben ik zeker niet op tegen.

Nieuwe media