''FC Twente is toch wel een professionelere club dan SC Heerenveen''

05 december 2017 om 13:03 | Bron: Vrouwenvoetbalkrant ''FC Twente is toch wel een professionelere club dan SC Heerenveen''

Jassina Blom maakte afgelopen zomer de overstap van SC Heerenveen naar FC Twente Vrouwen. De Belgisch international kende een sterk seizoen in Friesland en is blij dat FC Twente haar vast wilde leggen.

"FC Twente is toch wel een professionelere club dan SC Heerenveen", zegt ze tegenover Vrouwenvoetbalkrant. "Vorig jaar moest ik een beetje tegen de degradatie spelen en dit jaar kan ik dan voor de titel spelen. Dat is natuurlijk helemaal anders. Voor mij is het nu leuker, want we hebben meer balbezit. Vorig jaar moest je enkel achter de bal lopen en als je hem dan had dan wist je niet wat je er mee moest doen."

Blom is op de terugweg na blessureleed en hoopt snel belangrijk te worden voor FC Twente Vrouwen. "Het is een heel toffe groep bij Twente en ik hoop dat ik snel terug volledig van mijn blessure verlost ben. Ik wil opnieuw helemaal deel uitmaken van de groep en de sfeer die erbij komt kijken", aldus Blom.

Foto: Sportfoto-oost

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Ik - 5 december 2017 om 16:15

    Ikzeg. Super blom, we waren blij dat u bij ons fctwente kwam. En hopelijk zien wij u snel op het veld terug. Ik wens u veel succes toe met uw revalidatie.

Nieuwe media