FC Twente in rijtje met Schalke, Lyon en Rosenborg: ''Het was écht heel koud''

04 december 2017 om 14:01 | Bron: VoetbalPrimeur FC Twente in rijtje met Schalke, Lyon en Rosenborg: ''Het was écht heel koud''

FC Twente speelde zaterdagavond met 3-3 gelijk tegen Ajax. De Tukkers knokten zich tot tweemaal toe terug van een achterstand. Ajax-doelman André Onana moest maar liefst drie keer vissen. De sluitpost uit Kameroen speelde geen sterke wedstrijd en liet een aantal keer een bal glippen.

"Het was écht heel koud", blikt Onana terug in gesprek met VoetbalPrimeur. Het sneeuwde zelfs in De Grolsch Veste. "Nee, daar ben ik niet echt aan gewend. Maar dat is natuurlijk geen excuus, zoals je weet. Misschien had een aantal van mijn foutjes te maken met de sneeuw maar nogmaals: dat mag geen excuus zijn. Het waren gewoon mijn fouten, klaar."

"Ik ben natuurlijk ook niet tevreden over mijn eigen prestaties vandaag. Alleen al om het feit dat we drie doelpunten tegen hebben gekregen. Normaal gesproken…", aldus Onana, die even stil blijft. "Heel vreemd. Als ik het me goed herinner is dit de tweede keer dat ik drie doelpunten tegen krijg als eerste doelman van Ajax." Onana kreeg echter ook tegen Schalke 04, Olympique Lyon en Rosenborg drie doelpunten tegen.

Ajax draait sowieso een stuk moeizamer. "Zes maanden geleden stonden we nog in de Europa League-finale, nu spelen we niet eens Europees. Dat is niet makkelijk. Het verschil is enorm. We hebben een aantal andere spelers. Vorig seizoen speelden we een finale, dat was echt geweldig. Ik kan me een aantal wedstijden herinneren, geweldig... Maar je hebt ook een portie geluk nodig. Vorig seizoen hadden we dat wel, dit seizoen niet", besluit hij.

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    Poarneem’n - 4 december 2017 om 15:45

    Normaal gesproken goede keeper, maar stond wel echt een paar keer te schutteren zeg

Nieuwe media