''Het FC Twente van Verbeek gaan we na de winterstop pas zien''

04 december 2017 om 20:08 | Bron: FC Afkicken ''Het FC Twente van Verbeek gaan we na de winterstop pas zien''

FC Twente maakte er zaterdagavond een spektakelstuk van in De Grolsch Veste. De Tukkers speelde in eigen huis met 3-3 gelijk tegen Ajax. De heren van FC Afkicken genoten met volle teugen.

"Ik denk dat elke neutrale toeschouwer heeft genoten", zegt Yordi Yamali bij het voetbalpraatprogramma. "Het was de beste wedstrijd van het weekend. Maar het is onbegrijpelijk, wat voor rust is er niets aan de hand. Dan wordt de ploeg van Verbeek een beetje fysiek, wordt het 1-2 en stort het toch wel redelijk in. En als een trainer aan het einde van de wedstrijd dan zegt: ja, ik weet niet waarom het instortte... Dat is jouw werk, vriend."

Ook commentator Frank Wielaard zag dat Ajax instortte. "Ik denk dat FC Twente ook wel heel graag wilde en er alles aan deed. En daar was Ajax niet tegen bestand. Dan zijn ze toch gewoon te licht. Ook op het middenveld en dan worden ze gewoon overlopen in fases. En dat zegt ook wel wat", aldus Wielaard, die het niet per se wil toeschrijven aan Gertjan Verbeek.

"Het heeft toch ook tijd nodig voordat je 'Verbeek-voetbal' kan spelen en je 'Verbeek-achtig' fit bent", geeft hij aan. "Dus ik denk dat we het FC Twente van Verbeek pas na de winterstop gaan zien. Tot die tijd is het gewoon aanmodderen met FC Twente en ieder puntje dat je pakt is mooi meegenomen."

Overzicht

Reacties (1)

  • Avatar
    RED 666 - 4 december 2017 om 21:04

    Dat is nu al goed te zien!

Nieuwe media