Lof voor Thesker: ''Ik heb van hem genoten, schitterend om te zien''

05 december 2017 om 14:04 | Bron: Lof voor Thesker: ''Ik heb van hem genoten, schitterend om te zien''

FC Twente speelde zaterdagavond met 3-3 gelijk tegen Ajax en Stefan Thesker nam maar liefst twee treffers voor zijn rekening. Tijmen van Wissing is lyrisch over de Duitse verdediger. 

"Ik heb van Stefan Thesker genoten", vertelt hij bij Binnenkant Paal. "Hij raakte zijn basisplaats kwijt als aanvoerder en dan gebeurt er wat met de hierarchie in de groep, maar hij stond zaterdag op in de tweede helft en nam zijn ploeg bij de hand. Schitterend om te zien. We weten allemaal dat-ie teelbalkanker heeft gehad, maar gelukkig is hij daar van hersteld", aldus Van Wissing.

"Dit was een wedstrijd die de ploeg over een dood punt kan helpen, maar uiteindelijk is het een slecht weekend geweest als je naar de cijfers kijkt", vervolgt hij realistisch. "Roda JC staat nu op gelijke hoogte met FC Twente, dus wat dat betreft is het geen vrolijk weekend geweest voor de Twente-supporter. Het was alleen wel een wedstrijd die de ploeg vertrouwen kan geven", beseft Van Wissing. 

"Komende zaterdag moet het gebeuren tegen ADO Den Haag", beseft hij. "Dan zal er heel veel druk op komen te staan. Dit is een van de wedstrijden die FC Twente moet winnen", weet Van Wissing, die genoot van de gelijkmaker van Tom Boere. "Schitterende kopbal. Dan zie je toch dat hij wel wat kan. Er was toch wat kritiek op hem, maar hij heeft keihard gewerkt en je zag ook de interactie met het publiek weer komen." 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media