Verbeek krijgt bijval: ''Hij heeft driehonderd procent gelijk''

05 december 2017 om 22:06 | Bron: Verbeek krijgt bijval: ''Hij heeft driehonderd procent gelijk''

FC Twente behaalde in de afgelopen vier Eredivisieduels onder Gert-Jan Verbeek slechts een schamel puntje en bezet bovendien een zevende positie op de ranglijst. Toch denkt Hans Kraaij Jr. dat de Twentenaren wel weer zullen opkrabbelen uit hun dal dit seizoen.

"FC Twente gaat natuurlijk niet degraderen", oppert Kraaij bij Voetbal Inside. "Ik heb van het weekend NAC tegen Excelsior gezien en die gaan beiden niet boven FC Twente eindigen. Bovendien zal VVV Venlo ook nog gaan zakken op de ranglijst."

In Voetbal Inside werd ook gediscussieerd over de  recente uitspraken Gert-Jan Verbeek over de Nederlandse trainigsintensiteit. De oefenmeester nam in een interview met Tubantia de maat met onder andere inspanningsfysoloog Raymond Verheijen."Verbeek heeft driehonderd procent gelijk", vindt Hans Kraaij Jr., die op bijval van Johan Derksen kan rekenen. "Ik heb het stuk met plezier gelezen. Ik heb die Verheijen namelijk wel eens geïnterviewd en hem zijn verhaal laten doen. Het is geen domme jongen, maar ik ben het niet met hem eens. We worden door landen waar ze geen Verheijen hebben ondersteboven gevoetbald", hekelt de analyticus de filosofie van Verheijen.

"Bij een trainingscursus moet je ook de Verheijen-policy volgen", voegt Kraaij toe. "Dan moet je je trainingen 32 weken vooruit plannen, waardoor in je november als ploeg pas fit bent, maar je moet de eerste competitiewedstrijd al fit zijn natuurlijk."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media