Fusie Diekmanclubs voorlopig van de baan, FC Twente blijft in gesprek

06 december 2017 om 14:46 | Bron: TC Tubantia Fusie Diekmanclubs voorlopig van de baan, FC Twente blijft in gesprek

FC Twente hoopt nog altijd met een aantal jeugdteams op Het Diekman te kunnen gaan trainen. De club uit Enschede wil daarvoor samenwerken met een aantal amateurverenigingen. Door het afhaken van De Tubanters en PW is een grote fusie echter van de baan.

"De ledenvergaderingen van Sportclub Enschede en Zuid Eschmarke hebben de besturen mandaat gegeven voor het tekenen van de intentieverklaring over het gezamenlijk gebruik van een accommodatie ergens op het Diekman", zegt woordvoerder Bas Veenendaal tegenover TC Tubantia. "De leden van PW en de Tubanters vinden het nog te vroeg."

Sportclub Enschede, Zuid Eschmarke, FC Twente en de gemeente Enschede gaan nu hun samenwerking verder uitwerken. "Dat er nu twee niet meedoen is geen reden de boel stop te zetten", meent Veenendaal. "De ledenvergaderingen van de twee andere verenigingen (De Tubanters en PW, red.) hebben ervoor gekozen de intentieverklaring nog niet te tekenen. Zij zien wel een meerwaarde in samenwerking en blijven aangehaakt voor fase 2. Dus de deur is zeker niet dicht."

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media