''Dit is ook niet de plek op de ranglijst waar wij thuishoren''

07 december 2017 om 08:14 | Bron: Algemeen Dagblad ''Dit is ook niet de plek op de ranglijst waar wij thuishoren''

FC Twente hoopt het goede resultaat tegen Ajax een vervolg te geven. Dit weekend wacht ADO Den Haag en Danny Holla kijkt met veel vertrouwen uit naar dat duel.

"Voor het vertrouwen was het na drie nederlagen weer eens nodig om een goed resultaat neer te zetten. Een gelijkspel tegen Ajax doet veel met de ploeg", weet de middenvelder maar al te goed. "Wij hebben het gevoel dat we nu moeten doorpakken", aldus Holla, die uitkijkt naar de wedstrijd tegen zijn oude club. "Ik verwacht een open wedstrijd, ook omdat ADO wat heeft goed te maken", vervolgt de 29-jarige middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Holla speelde in het verleden voor ADO Den Haag, de tegenstander van aankomend weekend. Toen Holla bij FC Twente tekende stonden de Hagenezen op de voorlaatste plaats, de plek waar hij nu met FC Twente staat. "Dit is ook niet de plek op de ranglijst waar wij thuishoren. We moeten zo snel mogelijk weg onderin." 

Ondanks de tegenvallende resultaten is Holla erg tevreden in Enschede. "Alleen de punten blijven nog uit." De wedstrijd tegen ADO is van cruciaal belang voor de Tukkers. "Ze hebben het in Den Haag echt goed voor elkaar. Ze kunnen strijden, maar ze hebben ook goede voetballers in de ploeg. Toch hoop ik dat we nu eens een wedstrijd naar ons toetrekken."

Overzicht

Reacties (2)

 • Avatar
  FrankFcTwente - 7 december 2017 om 10:06

  Ga maar niet van een open wedstrijd uit, en bereid je maar voor op Strijd, heeeeeel veel strijd van de kant van den Haag.... dus dat moet je zelf ook brengen, dan zal de individuele kwaliteit hopelijk doorslaggevend zijn (dus voorhoede: Assaidi - Boere - Tigha met Jensen erachter)

 • Avatar
  Carl - 7 december 2017 om 12:34

  Dit is een heel gevaarlijke uitspraak Holla!
  Je hoort m.i. namelijk wel op deze plek.
  Goed spelen tegen de toppers is mooi meegenomen, maar als je vervolgens tegen ploegen als Excelsior, Sparta etc. niet thuis geeft is dit het gevolg.

Nieuwe media