Holla over persoonlijke tegenstander: ''Dat kan een leuk duel worden''

07 december 2017 om 12:56 | Bron: Holla over persoonlijke tegenstander: ''Dat kan een leuk duel worden''

FC Twente neemt het zaterdagavond op tegen ADO Den Haag en dat betekent voor Danny Holla een weerzien met zijn oude club. De middenvelder is onder de indruk van de ploeg van trainer Fons Groenendijk. 

“ADO doet het dit seizoen absoluut niet slecht”, erkent hij. “Hun kracht? Ze hebben veel diversiteit in de ploeg. Ze leveren strijd, maar ook goed voetbal. Abdenasser El Khayati is bijvoorbeeld een heel mooie voetballer, die voor veel gevaar zorgt met zijn doelpunten en assists. Waarschijnlijk is hij mijn persoonlijke tegenstander. Dat kan een leuk duel worden", voorspelt Holla op de website van ADO Den Haag.

De Tukkers willen de drie punten in huis houden. “Wij spelen thuis en hebben met het gelijkspel tegen Ajax vertrouwen getankt", legt hij uit. "We moeten in eigen huis kunnen winnen en moeten daar door de stand van zaken op de ranglijst ook vol voor gaan. Het is een zeer belangrijke wedstrijd. Maar dat geldt natuurlijk ook voor ADO, dat wat wil goedmaken na vorige week. Ik verwacht een open strijd", besluit Holla. 

Overzicht

Reacties (0)

    Er zijn nog geen reacties geplaatst! Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Nieuwe media