1 minuut applaus voor Sørensen: "Erg bijzonder dat zij overkomen"

Dominique Scholten, Arnold Bruggink en Jan Streuer op de tribune
Dominique Scholten, Arnold Bruggink en Jan Streuer op de tribune Foto: © Pro Shots

FC Twente neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles, de nummer zes van de Eredivisie. Algemeen directeur Dominique Scholten laat op de website van zijn werkgever dat er drie speciale gasten in de Grolsch Veste aanwezig zullen zijn.

"Deze week werden we opgeschrikt door het droevige bericht dat Jan Sørensen is overleden. Jan was al geruime tijd ziek", schrijft hij in zijn nieuwsbrief. "Zelf heb ik hem niet mogen zien spelen, de verhalen die mij de afgelopen dagen bereikten geven aan dat hij een belangrijke speler voor FC Twente is geweest. Niet alleen door zijn voetballende kwaliteiten, ook door zijn persoonlijkheid", benadrukt Scholten.

"Het zegt genoeg dat hij altijd contact heeft gehouden met verschillende supporters", vervolgt de opvolger van Paul van der Kraan. "Zondag voorafgaand aan FC Twente – Go Ahead Eagles eren we Jan Sørensen met een minuut applaus. We vinden het erg bijzonder dat zijn drie zonen overkomen en hierbij aanwezig zijn", besluit de bestuurder. Het duel in Enschede begint zondagmiddag om 14:30 uur.

Lees meer:
0 reacties