Aanvalster kiest voor De Graafschap: "FC Twente wilde haar houden"

De Grolsch Veste
De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

Sam Roddenhof is de volgende aanwinst van De Graafschap. De 18-jarige aanvalster speelde sinds de winterstop voor de beloften van FC Twente, maar kiest nu voor de uitdaging in Doetinchem.

Anouk ter Bille, technisch manager, is op de clubwebsite enthousiast over de komst van Roddenhof. "Sam is een echte spits met een neusje voor de goal. Naast haar scorend vermogen, is Sam een spits die graag deel uitmaakt van het spel. Het kiezen van diepte of juist in de bal komen, is een kwaliteit van haar", omschrijft Ter Bille de jongeling.

"Ze heeft altijd tussen de jongens gespeeld. Vorig jaar heeft ze in Amerika een geweldig seizoen gedraaid, waarbij de statistieken erg goed zijn. Dat FC Twente haar wilde houden zegt genoeg. Wij zijn blij dat ze de overstap naar ons maakt", aldus de technisch manager.

Roddenhof is zelf blij met haar stap naar De Graafschap: "Ik wil zoveel mogelijk speelminuten maken om mezelf te ontwikkelen. Mede hierdoor heb ik bewust voor De Graafschap gekozen. De Graafschap is natuurlijk een hele mooie club. Daarnaast vind ik het interessant dat we met een nieuw team starten en ik wil hier graag onderdeel van zijn. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen voor onze doelstellingen te gaan", besluit de spits.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand